Onze diensten

Hebt u een vraag op het gebied van woningaanpassingen voor mensen met een beperking? Wij hebben het antwoord. Of u nu een helder en goed onderbouwd advies wilt over bouwkundige mogelijkheden, materialen en kosten óf een compleet plan, wij maken er werk van. Wij stellen het programma van eisen, het aanpassingsplan en de begroting op en kijken op welke onderdelen subsidies mogelijk zijn. We onderhandelen ook met aannemers en/of leveranciers en controleren de werkzaamheden rond de gereedmelding. Indien gewenst begeleiden wij het hele project. Voor de particulier is dat een hele zorg minder.

VP-Lijst

Naast onze diensten bieden we gemeenten ook een eigen product aan: de VP-lijst. Deze handige lijst voor verkorte procedures wordt door veel gemeenten gebruikt om zelfstandig ‘eenvoudige’ woningaanpassingen te adviseren en te bepalen wat daaraan hun bijdrage is. VP-lijst aanvragen →

Kanteling biedt kansen

Bij Chambers houden we de ontwikkelingen rond de Wmo voortdurend bij. Zo zien wij in de ‘kanteling’ mooie kansen voor een efficiëntere dienstverlening. Doordat hulpvragers actief betrokken worden bij de realisatie van adequate oplossingen, kunnen onze plannen nog beter worden afgestemd op de daadwerkelijke behoefte.