Verkorte procedurelijst aanvragen

Chambers heeft een lijst samengesteld van veel voorkomende woonvoorzieningen. Hierin zijn de kosten voor materiaal en manuren uitgewerkt bij veel voorkomende eenvoudige woonvoorzieningen, zoals het toepassen van een verhoogd toilet of het aanbrengen van een antislipvloer.

Vraag de VP-lijst hieronder aan. U ontvangt snel een reactie.

Naam(Vereist)

Wat is de Verkorte procedurelijst?

Ieder jaar wordt deze lijst aangepast met nieuwe prijzen van de producten en bepalen we een redelijk uurtarief voor de uitvoering van de werkzaamheden door de installateur en/of aannemer.

Deze lijst kan door medewerkers van de gemeente worden gebruikt om “eenvoudige” woonvoorzieningen zelf te adviseren en voorkomt het opvragen van offertes waardoor het traject van indicatie, selectie en realisatie wordt verkort.

Om deze lijst te kunnen gebruiken is het uiteraard wel van belang dat de medewerker van de gemeente bekend is met het aanpassen van een woning en de keuze voor het soort voorziening dat noodzakelijk is. Waaronder maatvoering en keuze van het toe te passen product.

Hiervoor heeft Chambers een 1 daagse instructiedag ontwikkeld, waarin de medewerkers die met deze lijst gaan werken de benodigde basis informatie verkrijgen om deze lijst te kunnen gebruiken.