Over ons

Onze diensten

Woningaanpassingen in het kader van de Wmo vragen om de inzet van mensen met een gedegen kennis van ergonomie, bouwkunde en wet- en regelgeving. Chambers heeft die kennis in huis. Al meer dan twintig jaar.

Maar dat is lang niet alles: door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat snel te schakelen met alle betrokken partijen en kunnen wij vaak inventieve oplossingen aandragen. En, zeker zo belangrijk, wij werken geheel onafhankelijk en kunnen samenwerken met élke organisatie die de medische indicatie stelt.

Onze aanpak

Onze werkwijze passen wij geheel aan op de actuele regelgeving en de wensen en/of (financiële) mogelijkheden van particulieren. We zijn creatief waar u dat wenst en pragmatisch als de omstandigheden dat vragen.

We hebben korte lijnen naar instanties, goede relaties met aannemers/installateurs en hanteren een reëel tarief. We zoeken voor onze opdrachtgevers naar besparingsmogelijkheden en durven ook ongevraagd adviezen te geven, wanneer wij zien dat plannen en processen verbeterd kunnen worden.

Doelgroepen

Onze klanten zijn vooral gemeenten. Maar ook voor zorgorganisaties, woningstichtingen en andere partijen kunnen wij een rol van betekenis spelen.